IZVORNO IME: F 20
REDATELJ: Arsen A. Ostojić  |  ŽANR: triler
ULOGE: Ksenija Marinković, Alen Liverić, Mladen Vulić
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Hrvatska  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 26.04.2018
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:
F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti raznosi pizze radeći u pizzeriji za svog strogog oca (igra ga naš poznati glumac Mladen Vulić). Raznoseći pizze, Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz “Koko i duhovi” i “Ljubav ili Smrt” po prvi put u glavnoj ulozi) koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru. 

To je film s neočekivanim obratima, za koji su neke scene snimane na Zrću, na kojem je radilo desetak kaskadera, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit perspektivnog zagrebačkog benda "Mr. Albino", u kojem su prizori iz još neobjavljene hrvatske video igre "SCUM", te film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama. 

Pored Filipa Mayera, Romine Tonković i Mladena Vulića, kao debitantica se pojavljuje i Lana Ujević, uz naše poznate glumce Alena Liverića, Alme Price, Ksenije Marinković, Gorana Grgića, Alena Šalinovića i ostalih. Scenarij je napisao Hrvoje Sadarić, snimatelj je Slobodan Trninić, glazbu potpisuje Mate Matišić, a montažer je Dubravko Slunjski. Producenti su Arsen Anton Ostojić i Hrvoje Vajić. 


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Najnoviji film nagrađivanog hrvatskog redatelja Arsena Antona Ostojića, autora"Te divne splitske noć", "Ničijeg sina" i "Haliminog puta", ovaj put nam donosi sasvim neočekivanu priču rađenu u potpuno nezavisnoj produkciji, s mladim, još neotkrivenim glumcima u glavnim ulogama.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Stranac
Crveni vrabac
Prema istinitoj priči
Labirint: Lijek smrti
Oceanovih 8
Submergence
3530